tisdag 17 juli 2012

Semester! / Vacation!

Äntligen har jag semester! Den senaste veckan har det varit myyyyycket på jobbet. Kul, men man hinner ju inte det man "borde". Och det var tur att tjejerna var hos Mamma förra veckan och att maken varit hemma igår och idag. För jag hade inte hunnit i tid till dagishämtning. ;)
Finally I've got vacation! The past week has been loaded at work - looooots to do. Quite fun, but I don't have time to "work". ;) Luckily DDs stayed at Mom's last week and DH has been off work yesterday and today - cause I wouldn't have manage to get home at "pick-up time" at daycare. :)

Och semester måste ju firas... Så jag tänkte slå två flugor i en smäll! Rensa i min scrap-röra och ha en liten (?) utlottning.
När min semester är slut (runt den 16:e augusti - det är låååångt dit ;) ) tänker jag lotta ut en hög (eller två?) med saker jag kommit fram till inte används på mina layouter, men förhoppningsvis är av intresse för andra (men som jag är alldeles för lat för att sälja ;) ). Det rör sig troligen om blommor, metalldekorationer, journaling"rutor", pebbles, chipboard, kanske nå'n stämpel, lite EZ-foam... Lite av varje helt enkelt. :)
Är du intresserad? I så fall vill jag att du blir följare och att du skriver lite kommentarer - varje kommentar blir en extralott, men bara en om da'n. ;) Det är helt OK att kommentera tidigare inlägg!
(Och nu kommer nervositeten - tänk om ingen är intresserad?! *biter lite på naglarna*)
And a vacation needs to be celebrated... So I thought I'll combine two things: purge my scrappy stuff and have a blogcandy.
When my vacation ends (around August 16th - far away in the future ;) ) I'll give away abunch (or two?) of stuff I've found will never make it to my layouts, but hopefully is of interest for others. It's probably flowers, metal embellies, journaling spots, pebbles, chipboard, maybe a stamp or two, EZ-foam... A little of this and that. :)
Are you interested? (Yes, I'll ship internationally!) Then I want you to become a follower and comment - each comment will give an extra ticket in the drawing, but only one per day. ;) But it's OK to comment on older posts!
(And now I got nervous - what if no one is interested?! *gnaws my knuckles*)

Till sist vill jag tipsa om soapHOUSE mama, som just nu har en "följetong" om hur hon började scrappa för ett år se'n. Jag gillar verkligen hennes sätt att skriva. :)
And last I'd like to give a blog tips: soapHOUSE mama, who now has a little serial where she tells about how she started scrapping a year ago. I really like her writing style. :)

23 kommentarer:

Millan sa...

Jag vill gärna vara med!!! Ifall jag skulle ha turen att vinna, så skulle nog det mesta vara nytt för mig, för jag har knappt handlat några scrapprylar sedan före mitt scrapuppehåll som började 2009 och jag har precis nyligen kommit igång igen!!Nu ska jag bara se om jag får iväg det här inlägget, för jag brukar ha svårt med ordverifieringar...

Lotta sa...

Vännen jag tror redan att jag är följare på din sida men jag måste ju kolla upp det. Går ju ofta in på din sida då bra sidor är ju ett måste att gå in på. Vilken underbar idee att rensa på detta sett. Kanske en sak att apa efter :) Kram

Malatezta sa...

Jag tar chansen att vara med i denna spännande utlottning! :-)
Ha en underbar semester!

pysselpetra sa...

låter spännande :)

Petraso sa...

så klart man vill vra med följa dig och i bloggcandy... lagt upp en länk i min blogg.....och följer din blogg

Tante Käthe sa...

Malin, this is great! I had to laugh about your concern though, EVERYBODY is interested ;)

Hugs
Majo

Ann-Sofie sa...

så spännande :)
verkligen en god idé, har blivit följare och ska nu kika runt!

cissi sa...

Såklart man vill vara med, kul idé! Jag är ju ofta inne på din blogg, ska kolla in ditt tips nu. Ha en skön semester!

Cattiegirl sa...

Vilket strålande bra sätt att fira semestern's slut på! :-)
Jag har blivit följare å ska bättra mig på kommentarsfronten, trots ledigheter...:-)
Kram,
Cattie

LisaM sa...

Enjoy your vacation Malin!

Ann Jobes sa...

Have a great vacation, Malin! I hope it becomes more play and less work!

~jan sa...

Have a wonderful vacation, Malin! (and stop worrying!) ;)

Galenpanna sa...

Oooooh! Vad smart av dig, att rensa och göra nån glad, samtidigt! Jag är gärna med och delar på chansen att få detta! :) grattis till semestern förresten!

KarinH sa...

Klart man vill vara med på en utlottning! Har själv en bingoutmaning i min blogg som du gärna får besöka. Ska ta och lägga till din blogg i min google-reader och sedan läsa lite inlägg och kika på dina fina saker. Må så gott och ha en skön semester.

susanne sa...

JAg är gärna med i utlottningen.

Nickan73a sa...

Detta låter spännande! Klart att jag vill vara med på din utlottning - undras vad man kan tänkas få...

Morfen sa...

Jag följer din blogg via bloglovin', hoppas det räknas. Låter kul med en utlottning, kan pigga upp i den här väderknepiga sommaren. :)
Kram

scrapparewa sa...

Jag vill gärna vara med i din utlottning! Har kollat runt lite hos dig, så mycket fint du gör!
Har blivit följare och lägger upp en länk i min blogg!
Njut av semestern!

Rebecca " The miss Haven " sa...

Vilken rolig utlottning ;)Den vill jag vara med på :P
Kram Rebecca

Paddington Åsa sa...

Candy or Not,
Denna blogg är ju knökfull med inspiration, här ska kollas och kommenteras....
Å förresten är jag gärna med i utlottningen :-)

Du e välkommen in i min LILLA blogg oxå...
vinjesvilja.blogspot.com

Hanna sa...

Är helt nybörjare på det här med scrapbooking och trillade in på din blogg. Självklart vill jag vara med i en utlottning. Hoppas på att jag gör rätt nu bara ;). Följer dig nu för lite tips och inspiration. Tack för en härlig blogg!

Johanna sa...

Spännande, så klart jag vill vara med. Har blivit följare nu och ska fortsätta att kika in här för inspiration.

Ha det fint!

Mia Singh sa...

Ja, såklart jag vill vara med på den här!! länkat och klart! :-)