söndag 6 september 2009

Två veckogamla LOer / Two week-old LOs

Först en kommentar till Kajsa ang. bloggpartyt: jadå, det är bara att köra igång! :)

Nu i helgen har det varit LinköpingScrap! Såååååå roligt att få umgås med en massa härliga scrappare och "skapa järnet". Att det fanns möjlighet till rolig shopping och utmaningar dessutom gör ju inte saken sämre (och att jag vann två utlottningar ger ytterligare grädde på moset ;) ).

Jag har lyckats få till fyra LOer, fyra kort samt en påbörjad LO! Men innan jag hunnit scanna dem visar jag två LOer jag gjorde förra veckan.

Den första är en enkel LO om presenten jag fått av min make! Jag fyller visserligen inte förrän om tre veckor, men presenten har jag fått! :)

Den andra är en dubbel-LO i storlek 8x8 som handlar om tjejernas olika sätt att rita - det skiljer ju fem år mellan dem.
----------------------------------------------------------------------------
This weekend it's been LinköpingScrap, a big crop, here in Linköping! I managed 4,5 LOs and 4 cards... They are not yet scanned, though. So here's two LOs I did last weeek.

The first is about my birthday present (although it's not until three weeks from now) and the second - a double 8x8 - is about my daughters drawings.

Fyrtio / Fourty
Mönstrat: MME, Creative Imaginations
Övrigt: tab, brads, band, bokstavsstickers fr. Basic Grey

Rita gubbar / Drawing people
Mönstrat: SEI
Övrigt: thickers fr. AC, journalingblad fr. MM

3 kommentarer:

Annika sa...

HIMLA läcker kamera!!!! Inte ett dugg avundsjuk...;-) Tack för trevligt sällskap vid bordet i helgen.

Monika sa...

Jag tycker att du ska behålla din stil! Den är fin som den är.

Tack för orden hos mig.
Bandet har jag satt fast med helt vanlig, (6mm) dubbelhäftande tejp, den fäster hyfsat bra mot sidenbandet och det går att forma.

Lork-mamman sa...

Vilken fin födelsedagspresent du fått! Det är du värd! Gillar skarpt LO:n på tjejerna och deras teckningar med! Roligare än den jag gjorde med Lorkström och tavlorna.