torsdag 2 augusti 2018

"The MacGregor Brides" av Nora Roberts

Den här boken hittade jag på hotellets "bokbord" och vem kan motstå en Nora Roberts på semestern? :)

Daniel MacGregor har passerat 90 och är glad över att hans klan växer. Men han saknar barnbarns barn - och om inte barnbarnen hittar en respektive blir det inga sådana. Tyvärr verkar de inte vara intresserade av att leta heller, men då är det ju tur att farfar/morfar är så bra på matchmaking...

Sondottern Laura passar han ihop med Royce Cameron, son till en bekant och ägare av ett företag som installerat hemlarm. Hon upptäcker farfaderns intentioner, men han har ju rätt... 

Året därpå är det kusinen Gwendolyn som matchas ihop med deckarförfattaren Branson Maguire. Hon är på det klara med morfars påhitt, men det hjälper naturligtvis inte.

Ytterligare ett år senare ska Julia bygga om sitt senast inköpta hus. Som vanligt tar hon hjälp av Murdoch & Son, men denna gång kan inte Mr. Murdoch hjälpa till då han har influensa, utan sonen Cullum får dra lasset. Och därmed får farfar MacGregor och pappa Murdoch till en möjlighet för Julia och Cullum att inse att de faktiskt är rätt för varandra.

De tre delarna är, så klart, väldigt förutsägbara och de är väldigt klichéfyllda - och fyllda med het sex... Inte den bästa bok jag läst av Roberts, men lagom semesterläsning. 


Inga kommentarer: