torsdag 22 juli 2010

Solsting och scrappat

Inatt väckte mig A och sa att hon hade jätteont i huvudet och mådde illa. Det visade sig att hon dessutom hade 40 graders feber... Hennes mors lekmannadiagnos blev solsting. Detta eftersom hon spenderat hela dagen hos kompisen C där de lekt mestadels ute och varit mer i vatten än druckit det... Efter en alvedon, kylklamp mot huvudet (som snarare gav extra huvudvärk ;) ) och vätskeersättning mår hon nu bra igen.
edit: Febern har stigit igen nu på em, så det är nog inget solsting utan en vanlig "bonnförkylning" - hostan och snuvan kommer väl vartefter.

Och igår gjorde jag två små LOer...

Den första visar lilla kusin B när hon busar med Mormor. Den är efter senaste skissen hos TwistedSketches där twisten denna gång är stjärna - jag har sådana på den lilla båden, varav en är "upphottad" med en liten genomskinlig stjärna (som nog kommer från en ring från tidningen Prinsessan om jag inte minns fel).


B** Bus
Mönstrat: Sassafras Lass, okänt tygpapper
Övrigt: bokstavsstickers fr. AC, pärlor fr. Kaisercraft
Den andra är enligt en skiss hos SweScrapbook och jag har använt bilden på tjejerna när vi var i Söderköping. Jag tycker den blev himla fin i sin enkelhet: enbart ett mönstrat papper (både fram- och baksida är använd) och några rubons - mer behövs inte...


A moment in Time
Mönstrat: Prima Marketing
Övrigt: rubons fr. 7Gypsies, kantstans

2 kommentarer:

nancy sa...

Great job with the twisted sketch! that is the cutest photo! I like the papers you put together here! TFS!

Mamsen sa...

Så fina de blev båda två, den med alla tjejerna är underbar !!!!
Kram kram på namnsdagen!!
Mamsen