tisdag 27 juli 2010

Migränanfall och "scrap by O"

Idag hade jag och Allrakäraste Syster tänkt oss en scrapdag hemma hos henne, tillsammans med A. Tyvärr fick jag lov att ringa till henne en timme innan planerad starttid och undra om hon kanske kunde tänka sig att komma hit och scrappa istället - maken hade fått ett huvudvärksanfall som inte ens lindrades med den vanliga migränsprayen (så han låg instängd i sovrummet fram mot femtiden på kvällen...). Lyckligtvis kunde hon det!

Eftersom det var så härligt väder satte vi oss ute - tills solen kommit runt hörnet och gassade så det knappt gick att tänka, då vi gick in. För att av och till gå ut och äta eller ta lite kaffe och känna av sommaren i alla fall lite. ;)

Resultatet av dagen blev tre LOer (varav en redan påbörjad dubbel) för Syster, två LOer och ett diadem för A, två LOer och en massa glatt vevande på stansmaskin för O och en LO för mig - men jag var väldigt delaktig i allt min döttrar gjorde... ;)
Och här är O's allra första LO! Jag har hjälpt till att sätta klister på fotografierna och tryckt till på hundstansen, men själva designen är hennes. Inte illa för en fyraåring, eller hur? :)

2 kommentarer:

Monika sa...

Så duktig hon är!!!

Cath. sa...

Ja men det är klart att hon har talang det lilla fröet! Kramar!