söndag 15 augusti 2010

Scrapträff

Igår var det scrapträff igen - tyvärr enda gången denna termin i ABFs lokaler i Tannefors. :( Någon har hyrt dessa hela hösten, så i fortsättningen får vi vara i annan, ännu inte utpekad, lokal.

I alla fall var det himla trevligt (som vanligt) med härligt sällskap, prat och kaffe - samt scrappande så klart. Jag fick ihop tre enkla LOer och en dubbel och här är två av dem - båda med det mesta materialet från Molly's augusti-kit.

Den första handlar om att A blivit en stor tjej som annekterat sin fars gamla mobil. ;)


Allt utom adresslappen bakom fotot är från Molly's.

Den andra (där journalinglappen och cardstocken är från egna gömmor, medan det andra från Molly's) berättar om tankar jag fick när vi åkte ner till Kreta för en månad se'n (är det inte längre bort?!). En pappa med en dotter något äldre än O satt bredvid mig. När vi skulle starta sa han till henne att "visst är det spännande att flyga för första gången?" och då började jag fundera på hur många gånger våra tjejer flugit (och nu kom jag på att jag ju missat en gång i texten, det ska vara ytterligare en utresa!!!) och kom fram till att det var A's 11:e (men det står 10:e) och O's 6:e (men det står 5:e) - vilket ger mer än en resa om året... Så vi har ett par beresta tjejer! :)

3 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Åh vilka fina layouter! Jag älskar verkligen luftballonger, dom där eco-parl papprena måste jag verkligen köpa (för det är väl dom)

Så fårt jag mår bättre (jag har ju en massa problem med att gå ut och så) så hoppas jag att jag ska kunna vara med på litescrapträffar, det skulle vara så galet kul.
KRAM!

Lilo sa...

Urfint Malwa!!! Jag blir så glad att se att ni skapar av kitet och verkar gilla det! Om jag får vill jag hemskt gärna låna en av dina layouter till Mollybloggen, men bara om det är OK från dig så klart! Jag länkar till dig också i så fall! =)
Nu ska jag slänga upp någon mer sneak peak åt er att frestas av! ;)

Nick sa...

Det blev verkligen superfina LO, Speciellt gillar jag "beresta"

Kram
Helene