fredag 13 augusti 2010

Hot, hot, hot...

...var temat för bokstaven H i MySketchWorld's ABC Crop (= man skulle använda sig av färgerna, rött, orange och gult). Och då passar ju så klart bilder från pulkabacken alldeles utmärkt! ;)Bilderna är tagna da'n före julafton då vi gick till pulkabacken en bit bort. Det gällde ju att utnyttja det faktum att det var fullt med snö i den medan barnen var lediga - för den skulle ju garanterat smälta innan nyår! Vilken den gjorde... NOT! Snön låg ju ända in i slutet av mars, som bekant - men det visste vi ju inte då. ;)

Idag har jag jobbat på dagis på fm. På em var först jag och O (och ett gäng andra föräldrar och syskon och andra släktingar) på en liten uppvisning där barnen visade vad de pysslat med under veckans danskurs - himla duktiga är de! Sedan gick jag och tjejerna på sta'n där vi fikade (ett måste ;) ) och shoppade lite av varje (t.ex. böckerna "Bolibompa-draken åker tåg" till O och "Andar och Apparater" till A).
O fick fjärilsvingar och ett trollspö från H&M, så hon spenderade kvällen med att flyga omkring och trolla bort både det ena och det andra.

Inga kommentarer: