tisdag 13 april 2010

Bidrag till Brunsons Cybercrop, del 1

Mellan Skärtorsdag och nu i söndags hade Brunson's Cybercrop och jag lyckades få ihop 6 LOer till den! (Plus att både A och O gjorde bidrag till barnutmaningen! Dessa kommer att visas i ett eget inlägg - när jag är helt säker på att de nått sina mottagare... ;) )

Den första var till en utmaning där det gällde att fokusera på testen. Jag skrev om stjärntecknet Stenbocken, som maken är född i.


Capricorn
Mönstrat: BoBunny
Typsnitt: CB Hippie Chick
Övrigt: Prima bling-swirl, stjärntecken-badge

Nästa LO är till en skiss-utmaning och handlar om "premiär-rosen" som A fick efter första "Askungen"-föreställningen.

The Rose
Mönstrat: SEI, Prima, MajaDesign
Övrigt: Prima bling-swirl, glossy accent, bokstavsstickers fr. Jenni Bowlin

Den här LOn är till en "inspireras-av-fotografiet"-utmaning. På fotografiet fanns en gul och en lila tupp - så det blev en LO i de färgerna. Fotografiet är från vår andra resa till Kefalonia, A's första - sommaren 2002. Tänk att det är samma tjej som på LOn ovanför...


Efterrätt
Mönstrat: MajaDesign
Typsnitt: Sizzix Aphrodite
Övrigt: chipboard, akrylfärg, stickles, Bazzill Just-the-Edge

Den sista LOn (i det här inlägget - det är två till, men de har jag detaljbilder till, så alla de bilderna tar jag i ett eget inlägg ;) ) är till en utmaning där man skulle ha med något gult (pappret), sytt (handsydde en söm m.h.a. Bazzill In-stitches till vänster) och ordet VÅR någonstans (i titeln).
Bilderna är från förra sommaren, när vi var till Korfu, och handlar om vad vi brukar äta till frukost på våra Greklands-semestrar.



Frukost
Mönstrat: Basic Grey
Övrigt: stickers & bokstavsstickers fr. BG, bokstavsstickers fr. My Little Shoebox, band, brad, DMC-garn, Bazzill In-stitches

2 kommentarer:

Sanna F sa...

Vilka underbart fina layouter... Den översta gillar jag massor - har du stämplat runt kanterna på pappret ?

KatarinaR sa...

Fina layouter alla fyra!
Gillar förresten att du skriver ut vilket material du använt.