onsdag 18 november 2009

"Jag vill ha en spruta!"

Igår tog jag med O till BVC eftersom de hade laddat upp med ett antal doser grisfeber-vaccin.

O visste mycket väl varför vi åkte dit, så efter att Syster sagt hej och "hur var det här då" sa O karskt att "jag vill ha en spruta!". Syster blev lite paff, men gjorde naturligtvis den lilla damen till viljes. (Och när det väl skedde var inte O lika glad, men gråten stillades snabbt med en muta i form av skumtomte.)

Och idag fick A sin första dos i skolan. Trots viss spruträdsla hade hon fixat det utan mamma (men hon fick sitta i knäet på en av fröknarna). Hon berättade på kvällen att "det var en väldig skjuts på det, mamma. När jag gick på toan var det massor som väntade. Eller i alla fall S... Och när jag kom ut en halvminut senare hade S gått in och det var min tur!"

Nu är det bara att vänta på dos två för tjejerna, samt att det ska bli dags att ställa sig i led för mig och maken för spruta hos Företagsvården på Det Stora Telekombolaget.

1 kommentar:

Vera sa...

Hej du :)
Vad kul att du hittat till min blogg- och att du lämnade en kommentar efter dig! Det roliga med en candy är att man "hittar" nya vänner och bloggar och vissa- som din- kan ge inspiration då andan faller på :)
Lycka till i tävlingen!
KRAM