fredag 21 mars 2008

Utmaning / Challenge (Swedish only)

Annika utmanade mig att svara på ett gäng frågor, så då är det väl lika bra att göra det... :-) Den som läser detta får gärna svara på frågorna själv i sin blogg eller på en hemsida eller, varför inte, på en LO till sin BoM?!

1. Gör du kort eller scrappar? Jag scrappar.

2. Favorit färg som du gärna använder? Rött, grönt, brunt, blått. Och del rosa...

3. Vilka dekorationer kan du inte vara utan? "Snurklor" av alla sorter. :-)

4. Vilket är ditt bästa köp? Cuttlebugen ihop med Syster Yster! Och journalingstämplarna från Autumn Leaves

5. Finns det något du ångrar att du köpt? Det finns en del dekorationer som jag köpt, men ännu inte använt - men det kanske kommer.

6. Vad för motiv scrappar / stämplar du helst? Familjen blir det till största delen - och då främst döttrarna. Men det beror nog på att det är de som är mest förekommande på fotografierna... ;-)

7. Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa? Vilken? Jag prenumererar på Scrapbooking mm och har just tagit en prenumeration på MemoryMakers, men den har inte börjat komma än.

8. Favorit pysselblogg du brukar besöka? De som är i länklistan till höger.

9. Vad/vem inspireras du av? Tjejerna jag träffar på scrapträffarna. Artiklar och inlägg på webben och i tidningar. Böcker...

10. Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för. Vad skulle du köpa då? Papper! Det får man aldrig för mycket av. ;-) Och fler alfabet till CBn...

Inga kommentarer: