lördag 19 juni 2010

Tiden går och mycket händer...

Förra lördagen var vi till Västerås för att fira K's 40-årsdag. Föräldragruppen hade skramlat till en present i form av "en veckas MatFrid". Och jag fick en försenad present av samma grupp!!! Presentkort hos ScrapGalen - på 1000 kronor! Är de inte underbara, så säg! Vi gick tipspromenad, åt gott och roades av vänner till K och J som spexade och spelade musik. Så det gjorde inte så mycket att det var knappa 12 grader och regn av och till.

Och så fyllde O fyra år i onsdags! Vart tog tiden vägen?! Det var ju alldeles nyss hon var en liten "groda" på dryga tre kilo... Så då var hennes mormor, morbror samt moster med familj här och firade.
I torsdags hade vi kalas för kompisarna: sex fyraåringar skulle forslas från dagis, med stopp för lite lek i lekparken vid badplatsen. Och sedan skulle de roas, förses med glass och hitta rätt på godispåse. Utan A hade det inte gått!!! Bilder kommer när jag kommit mig för med att tmma kamerorna...

Och idag har vi haft sista scrapträffen för "vårtterminen". Hiiiiiiimla kul, som vanligt. Jag lyckades få till en dubbel-LO, två vanliga samt en 8x8.

Här kommer den lilla samt den ena av de vanliga. De är gjorde till en av utmaningarna på JP Hobby's MidsommarCC (som håller på till den 24:e, så det är bara att hänga på). Man ska göra två helt olika alster utifrån samma skiss.

Den första LOn handlar om O's förkärlek till stenar. Vilka som helst...


Stenkoll
Mönstrat: MakingMemories
Övrigt: bokstavsstickers fr. BG, filtbård, journalingkort fr. JilliBean Soup, glossy accent

Den andra är i storlek 8x8 och visar A när hon lånar sin mormors systemkamera i julas.


Fotograf
Mönstrat: KaiserCraft, Webster's Pages, SEI
Övrigt: bokstavsstickers fr. Webster's Pages, overlay

Inga kommentarer: