söndag 21 september 2008

We Dare You v.39

Veckans utmaning är att scrappa någon annans fotO (jag är helt säker på att jag rättade det här innan publicering, men tydligen inte - nåja, ett gott skratt förlänger ju livet, så nu har jag gett flera läsare ett lååååångt liv ;-) ). Jag valde att scrappa farmors och farfars bröllopskort! Som journaling har jag gjort ett utdrag ur ett av farfars brev till mig, där han berättade om hur de träffades. Titeln är en omskrivning av en mening från utdraget.

Pappret jag använt är ett Prima Paintable som jag färglagt med akvarellpennor. Det var kul! Nu måste jag köpa fler så'na papper!!! :-) För visst blev det väl snyggt?!
--------------------------------------------------------------------
The challenge of the week is to scrap a photo of someone else - I chose to use the wedding photo of my paternal grandparents. The journaling is an excerpt of a letter from my grandfather tome, where he told me about how they met. The title is a rewritten sentence from that letter.

I've used a Prima Paintable as paper - coloured with watercolour pens. It was so much fun, so I just have to buy more. :-)

Utan dig / Without you
Mönstrat: Prima Paintable
Från kit: bokstavsstickers
Typsnitt: QK Merry
Övrigt: akvarellpennor

9 kommentarer:

Annika K sa...

Jajamensan, det blev döööö-läckert!!

Ammi sa...

Jätteläcker Lo, och så roligt att ha brevet som journaling, verkligen personligt!

Lisbet sa...

Helt enkelt underbar.....kommenterat mer i forum.

Gula Villan i Vallen sa...

Supersnyggt!

Du undrade var jag köpt de genomskinliga knapparna med prickar jag skickade till dig. Jo, i sybehörsaffären. Visst var de fina! Det fanns olika storlekar. Vill du att jag ska åka och köpa fler åt dig?

//Marie (mison)

aviga Ellen sa...

Riktigt snyggt! Och kul med historien bakom som journaling.

MissMian sa...

Supersnygg!!
Lite kul stavfel överst i inlägget! "utmaninga att scrappa någon annans fot" :):) Gillar allt med layouten!!

Carola sa...

Underbar rakt igenom!!

Bettans pysselblogg sa...

Kikar in från scrappiz och fick mig ett gott skratt så här på kvällskvisten. Någon annans FOT? Men det var en himla tjusig Lo. Har själv ett paintablepapper som jag ej gjort nåt med ännu. Blev sugen på att måla den nu, tack för inspiration :)

Anonym sa...

Så snyggt och så otroligt roligt att ha ett brev som minne!