lördag 9 augusti 2008

We Dare You v.32

Denna vecka ska man scrappa om något man "älskar men inte borde - som man får skuldkänslor för". Jag scrappade om mina scrapinköp - även om det väl snarare är så att jag känner att jag får skuldkänslor fast jag inte behöver få det. Å andra sidan blir det väl en eller annan pryl mer än det borde ibland... ;-)

Det var snabbscrap! Det tog ca en kvart - varav det mesta av tiden gick åt till att skriva och skriva om - texten! :-) Så jag passade på att göra LOn för v34 också (jo, v33 är än så länge överhoppad), men den får jag inte visa än.
-----------------------------------------------------------
This week you should scrap about the things "you love, but shouldn't - that you feel guilty about". So I made an LO about my scrap shopping...

It was made in only 15 minutes - where most of the time was spent on the journaling. So I did the LO for w34 as well (yes, w33 is not yet thought of), but I'm not allowed to show you that one yet.

Tar du fram kortet igen / Are you taking out the credit card again
CS: Bazill
Från kit: punchinella, bokstavsstickers
Övrigt: alfabetsstämplar

3 kommentarer:

Kamilla sa...

Men guuu vilken cool LO,det är som om det varit min ;) jag är &så en shopoholic.

Carola sa...

Häftig lo! Och vips har alla visitkort kommit till användning också :D.
Tack för besöket i min blogg.

Kramiz

Sandra sa...

Haha, kan inte annat än att skratta när jag läser det! Tyvärr är du väl inte direkt ensam om att köpa för mycket saker... Men som sagt, det är tur att man har råd! Men jag får väl ta och rensa lite snart, det är så mycket som inte blir använt också.